offensive. <body>

  ┏━━━━━━━┓ 
┏┫    |||┣┓   ┏┓
┗┫━━ ┃ ━━┣┛   ┣┫
 ┃ ━━━━━ ┃  ┏┳┫┣┳┓
 ┗━━━┳━━━┛  ┃    ┃
 ┏━━▇▇▇━━━━━┻━━━━┛
 ┃  ▇▇▇
 ┃  ▇▇▇
 ┗  ┃Ψ┃ 
they say it's called infatuation; but i don't really care.
Zibing
I may be slow but i'm not retard (are you?)I'm thinking when I am silent, so DO NOT DISTURB(:
x

TAGBOARD


links
BERYL
BONG(natural GAY)
CUIWEN
CHUN HUI
ESTHER
Emily
FIONA
Felicia
GouRong
Gladys
JIEPIN
JIEMIN
JILING
LINGPEI
LIHUI
MANLING
MARILOU
MINK
PEINI
RACHEL
SYAKILA
SHANTEL
VALERIE
YONGTING
CREDITS
designer: Sheryl F.
layout and codes: x
Friday, August 22, 2008, 4:19 PM
Survey~

01.Why does ppl nid BF/ GF ?
Ans:DK~

02.Who do u remeber when u are sad?
Ans:Kim Wee

03.What will u do when u are Boring?
Ans:playing games

04.Do u believe in Love?
Ans:Yes

05.What is ur hobbie?
Ans:Play game,basketball and soccer

06.Did u like someone now?
Ans:YES

07.Does anyone love/like uu?
Ans:YEAH^^

08.Any game u like to play?
Ans:So far maple only..

09.When is ur BF/ GF's birthday?
Ans:19/05

10.Wad will u say to ur love?
Ans:ILY~

11.When is ur last cry?
Ans: 4 years ago bahx

12.Who is ur best Friend?
Ans:Bong,KW and Hafiz

13.Which one of ur family do u like best?
Ans:My Sis bah = =

14.How old are u?
Ans: Guess ur own~

15.Do u haf Blog?
Ans:I posting on my blog now mah = ="

16.How many ex-BF/ GF do u haf?
Ans:3 only

17.Did u use MSN?
Ans:yar~

18.IF u haf MSN,u will on9 how long in a day?
Ans: Depends

19.IF u on9 MSN,who do u tok to the most?
Ans: DK

20.IF u are going out, wad is the important things tat u wan to bring?
Ans: MONEY~

21.Which of ur friends Dislike u?
Ans: Duno lehx..

22.Did u go out often?
Ans: Yar~ of coz =)

23.Do u have any friends tat can share secret with?
Ans: have

24.Who did u tell the secret to?
Ans: KW and Li Hui

25.Do u Believe tat he/She wont tell anyone else?
Ans: yar.. I believe

26.Do u believe tat he/she will care for u if u'r sad?
Ans: They both will care for mi~

27.Wad will u do if ur BF/GF break up wif u?
Ans: DK.. maybe sad

28.How long did u and ur BF/GF were together?
Ans: 4 days

29.How many days u will meet with ur BF/GF?
Ans: these 4 days =)

30.How many mins did u nid to complete these Qns?
Ans: How i know~den how long did u make this QNS = ="